Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

От ВМРО сме готови сами да се явим на евроизборите, заяви Александър Сиди

"Либерална Европа" трябва да бъде победена от "Европа на нациите", изтъкна народният представител

27.02.2019 | 20:28 Редактор: Иван Берберов
От ВМРО сме готови сами да се явим на евроизборите, заяви Александър Сиди

ВМРО обявиха, че са готови да се явят на евроизборите сами. Защо "Обединените патриоти" не успяват да са обединени, когато става въпрос за европейското бъдеше на България? 

"Днес казахме, че сме готови да отидем на избори сами. Опитвахме се да стегнем патриотичните редици. Не успяхме. Сега стягаме собствените си редици. Няколко месеца не успяхме да свикаме коалиционен съвет. Избрахме за наш лидер Ангел Джамбазки. Изготвихме "Патриотична харта" с личните ни убеждения и вярвания. Крайните либерали в Европа трябва да бъдат победени. Ние не харесваме "Либералната Европа". Трябва да победи "Европа на нациите". ПЕС са тези либерали. Който подкрепя БСП, подкрепя и ПЕС", подчерта депутатът от ВМРО Александър Сиди в "Денят ON AIR".  

Гостът коментира нападките за лицемерие от страна на ВМРО.

"Последната година и половина ние от ВМРО казваме едно и също. Няма лицемерие. Ние сме същите. В нашето коалиционно споразумение с "Обединени патриоти" пише, че ще бъдем заедно на парламентарните избори. За други избори не пише. Писна ни всеки ден да казваме кой наш партньор какво е искал да каже. Крайният срок за явяване с нас на европейските избори изтече", категоричен бе той пред Bulgaria ON AIR.

Гледайте видеото с целия разговор.

Харесайте ни във Facebook ТУК