Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

Социалист: При нас свети зелената лампа, която ни дава път към победата

Имаме последователни действия, посочи депутатът от БСП Иван Иванов
Публикувана: От:

Според социолозите от агенция АФИС, ако европейските избори са днес, БСП е на първа позиция с подкрепа 24,2%, а ГЕРБ е на втора позиция с 23%.

Още по темата

 

"Очаквам тази преднина да бъде доста по-сериозна именно на датата на изборите, защото тази политика и всички действия, които управляващите представят към гражданите, неминуемо ще ги водят към дъното", коментира депутатът от БСП Иван Иванов в студиото на "Денят ON AIR".

По неговите думи преднината, която проучването дава на БСП, е реална и въпросът е тя да бъде удържана.

"Ние сме опозиция и имаме последователни действия и политика за представяне на нашата алтернатива, която считаме за правилна. На първо място направихме представяне на нашия проект "Визия за България", който трябва да бъде официализиран в събота", заяви народният представител. 

Пред Bulgaria ON AIR Иванов уточни, че ако БСП застане начело на държавата, няма как да се създаде коалиция с ДПС и ГЕРБ. 

"При нас в момента свети единствено една лампа - това е зелената, която ни дава път към победата и свалянето на ГЕРБ от власт", категоричен беше Иванов.

Той отбеляза, че кандидатите на партията за евроизборите  вероятно ще бъдат ясни през месец март, а за имена ще се говори в началото на февруари.

Депутатът коментира и управлението на президента Румен Радев.

"Радев е един от най-активните президенти, които сме имали в нашата нова история. С изключително коректна и точка гражданска позиция и актуален по всички въпроси, които обществото поставя на дневен ред. Той изпълнява всички свои ангажименти и задължения, които има по конституция", подчерта Иванов.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Коментари ( 0 )