Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Важно е на КСНС да се приберат партийните знамена, смята патриот

Хубаво е между партиите да се оформя национално съгласие по важни въпроси - отбрана и въоръжени сили, смята доц. Милен Михов

19.04.2018 | 21:15 Редактор: Велислав Филипов
Важно е на КСНС да се приберат партийните знамена, смята патриот

Това, което очаквахме всички за КСНС, че ще бъдат прибрани партийните знамена. Мисля си, че се е случило, което е хубаво. Видно е, че между партиите се оформя национално съгласие по важни въпроси - отбрана, въоръжени сили, радикален ислям.

Това каза депутатът от "Обединени патриоти" доц. Милен Михов в "Денят ON AIR" по повод свикания от президента КСНС.

"Когато говорехме преди няколко години за навлизането на радикалния ислям, всички ни обвиниха за расисти. Същото се случи и с предупрежденията за армия. Все пак в последната година виждаме, че разходите за отбрана са увеличени", твърди членът на ВМРО.

Според него за тази една година Министерството на отбраната е свършило доста задачи, а и доста предстои да бъдат свършени.

"МО гарантира вдигането във въздуха и поддръжката на всички МиГ-29. Това, което остаря, стана по-функционално. Вече летят и някои от Су-25. Освен това имаме амбицията да бъде вдигната щурмовата ни авиация. Никой обаче не говори за облеклото и за храната на армията ни", отбеляза депутатът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му преди година управляващите е трябвало да избират от измежду 3 оферти за закупуване на нов изстребител.

"Днес според министър Красимир Каракачанов ще имаме 6-7 оферти за избирането на нов самолет. Колкото са повече, толкова по-добре за България. Въпросът не е само кога, но и на каква цена и какви ще са условията" допълни доцентът.