Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Напрежение в "Обединени патриоти" имало... заради липсата на комуникация

Според Любомир Милошев от ВМРО не съществува вариант за предсрочни избори

20.02.2018 | 20:25 Редактор: Велислав Филипов
Напрежение в

Липсата на комуникация е основната причина за напрежение между лидерите на трите партии, съставящи коалицията "Обединени патриоти". Важно е Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов да не си общуват чрез медиите.

Така Любомир Милошев от ВМРО коментира скандалите и неразбирателствата между лидерите на ВМРО, НФСБ и "Атака" в студиото на "Денят ON AIR".

Според младия политик "Обединените патриоти" дължат на своите гласоподаватели да се опитат да запазят коалицията и обединението, а всички конфликти да бъдат изчистени.

"Не смятам, че има вариант за предсрочни избори. Всеки има различен характер и собствено мнение. Нямаше да е нормално ако липсват конфликти в управляващата коалиция", уточни Милошев пред Bulgaria ON AIR.

Той смята, че скандалът между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов е лошо послание към българския народ и не трябва да се повтаря.

"Институциите трябва да излъчват добро поведение. Когато много се свали нивото на поведение и речник, не трябва да се учудваме, че гражданите имат ниско доверие към държавните институции", подчерта Милошев.