Местан ще съди за клевета: Отрича да е правил пътни нарушения последните години

Лидерът на ДОСТ смята, че му се гради образ на рецидивист
Публикувана: От:

Още по темата

 

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан отрече твърденията на прокуратурата, че има пътни нарушения.

Той обясни, че вероятно тези нарушения са извършени от автомобили на ДПС, които не шофира винаги той.

Местан коментира разследването на катастрофата край Маказа, при която загина 6-месечно бебе. След редица обрати по разследването, то беше поето от главната прокуратура.

Лидерът на ДОСТ твърди, че му се изгражда образ на рецидивист, който кара с висока скорост. Лютви Местан отрича да е извършил каквото и да било нарушение на пътя от 2013 година до днес. 

Той обяви също, че ще си търси правата в съда и ще заведе дело за квалифицирана клевета.

А адвокатът на семейството, което загуби детето си в катастрофата съобщи, че ще поискат да бъде направен следствен експеримент с участието на двамата шофьори.

Според него, вината ще бъде установена от разследващите и не е уместно да се правят изявления преди това. Станимир Сталев допълни още, че провежда паралелно разследване.

Гледайте видеото.

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 1 )
  • 1

    Velichkov Yavor

    27 апр 2019 | 09:47

    Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!