Борисов: Направили сме хубави паркове, за да се събират БСП в тях!

Ако антикорупционната комисия я нямаше - нямаше да има "Апартаментгейт", коментира премиера
Публикувана: От:

Още по темата

 

"Направили сме хубави паркове, за да се събират БСП в тях". Това каза премиерът Бойко Борисов по повод представянето на европейската листа на БСП в столичния Южен парк. 

Премиерът отговори и на обвиненията на президента Румен Радев, че антикорупционната комисия е създадена в полза на управляващите. "Ако нея я нямаше, днес нямаше да го има и скандалът с апартаментите", заяви Борисов.

Харесайте ни във Facebook ТУК

Коментари ( 1 )
  • 1

    Velichkov Yavor

    21 апр 2019 | 08:57

    До 2030-та разграбената отвсякъде и разпадаща се кретено-масоно-милиционеро-мафиото-мутрено свинска *** ще остане един град смехономика, основно чуждестранни мултимилионни сателитни кретено-масонски компании, които изнасят печалбите си в чужбина и не плащат ДДС, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник/бойкочарник, до 3 години балончето от заеми, субсидии и еврофондове, от което се облажиха малцина и което създаде изкуствен ръст на хартия в икономиката от около 3% ще изпишика, до 2025-та малкия и средния бизнес на българите масово ще фалира, те няма как да може повече да издържат тази свинска тежест и безкрайни кражби и злоупотреби на върха и на дъното на държавата, както и да запълват всички дупки след тях, след десетина години пари за бюджет ще ги събирате на *** от техните поколения, бизнеси, дейности и предприятия работещи на светло в ромските махали, сиреч на *** от кура, както са основен електорат на всяка управляваща партия досега, така и ще са ви основна средна класа в бъдеще, особено важи за общините в провинцията. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!