Жълт код за интензивни валежи е в сила в по-голямата част от страната

В 19 области се очакват между 15 и 35 литра на квадратен метър
Публикувана: От:

Още по темата

 

Жълт код за интензивни валежи е в сила за по-голямата част от страната. Предупреждения за опасно време са издадени в 19 области.

Очаква се там валежите да са между 15 и 35 литра на квадратен метър. Наводнения обаче не се очакват. Облачното и дъждовно време ще ни съпровожда и през уикенда, показва прогнозата на НИМХ.

Значителни валежи се очакват главно в северната половина от страната, както и в планинските райони. Минималните температури ще бъдат между 4 и 9 градуса, а максималните - между 12 и 17 градуса.

През нощта срещу неделя валежите ще продължат.

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 1 )
  • 1

    Velichkov Yavor

    13 апр 2019 | 13:06

    Изтокът и западът са двете страни на една и съща кирлива кретено-масонска монетка от отминали времена, която обективната реалност на Космоса следващите години ще извади от обръщение, цялата им зидария по света следва да стане на пихтия, етаж по етаж като кули близнаци в добре организиран фалшив терористичен атентат от 2001-ва. Само до 10 години цивилизацията няма да може въобще да функционира нормално заради все по-чести природни стихии. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!