Ловеч: Нов клип с брутална агресия в училище, възпитател раздава юмруци

Две момичета се бият жестоко в клас, полицията разследва случая

13.03.2019 | 07:07 Редактор: Тодор Петров
Ловеч: Нов клип с брутална агресия в училище, възпитател раздава юмруци

Нов скандален клип разкрива брутална агресия в училище, този път в Ловеч. На него се вижда как две момичета се бият в клас, а възпитателят уж се намесва да ги разтърве, но всъщност удря с юмруци едно от децата. Включва се и втори преподавател. 

Началникът на Регионалното управление на образованието Еленко Начев е разпоредил проверка относно разпространения в социалните мрежи видеоклип.. Клипът е от 8 март. Снощи случаят е бил разследван от полицията, информирана е и Детска педагогическа стая. 

Днес ще бъде извършена проверка от представители на Регионалното управление на образованието и Община Ловеч, за да се изясни случаят и имало ли е насилие от страна на възпитателя спрямо едно от момичетата. 

Възпитателят, който удря децата, е задържан в районното полицейско управление. Върви и проверка дали ръководството на училището съзнателно е потулило случая.

"Задържан е за 24 часа. Превишил е правата си и ще бъдат взети мерки, които да предотвратят тези случаи на агресия в бъдеще", заяви началникът на Регионалния инспекторат в Ловеч Еленко Начев пред Bulgaria ON AIR.

Той твърди, че до момента не са получавани от ръководството на училището данни за такива случаи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК