Пушене на закрито, оркестър, барабанчета... Сидеров се забърка в нов скандал

Чужденци се възмутиха от поведението на лидера на "Атака" в столично заведение

12.10.2018 | 19:05 Редактор: Тодор Петров
Пушене на закрито, оркестър, барабанчета... Сидеров се забърка в нов скандал

Волен Сидеров е забъркан в нов шумен скандал. Лидерът на "Атака" е забелязан в известно столично заведение с компания, която пуши въпреки забраната. Историята беше масово споделяна във Facebook и илюстрирана с фотографии.

Млада жена и бизнес партньори от чужбина вечерят в популярното заведение. Усещат дим на цигари и установяват, че идва от масата на Волен Сидеров. Един от чуждестранните гости моли пушенето да бъде преустановено, репликират го с препоръка да говори на български. 

Не след дълго на масата на Сидеров идва оркестър, а председателят на "Атака" взима палките и започва да свири на барабанчетата. За изпълнението си Волен Сидеров получава банкнота.

"С оркестри съм свирил всякакви. С джазов и с ромски, тъй като не съм расист", сподели Волен Сидеров.

За Bulgaria ON AIR от заведенито отказаха да коментират дали пушенето е позволено, както и дали оркестърът е част от менюто. Това не е първият скандал, в който се забърква Волен Сидеров. Една от първите му прояви е в самолет от Германия, когато обиди културния аташе на френското посолство. 

Лидерът на "Атака" прекъсна и вечерята на американския посланик, за да му връчи сметката за военните бази у нас. Най-шумният скандал на Сидеров е в нощта на местните избори, когато нахлу в НАТФИЗ, за да търски мъж, който го е ударил. 

Вижте още в репортажа на Иван Иванов.