Левон Хампарцумян: Успехът никога не идва случайно

Ако компенсираме недостатъците си, вместо да постоянно да изтъкваме предимствата си, бихме били по-успешно общество, смята банкерът

09.09.2014 | 10:17 Редактор: Мариета Иванова
Левон Хампарцумян: Успехът никога не идва случайно

Успехът никога не идва случайно – той винаги е плод на подготовка, целенасочени усилия и постоянство. Това заяви в Сутрешния блок на Bulgaria On Air банкерът Левон Хампарцумян. Екипът на телевизия Bulgaria On Air попита доказали се в своята сфера българи в търсене на мнението им за успеха и какво е нужно, за да бъде постигнат.

Успехът в областта на финансите и банковия сектор е неизменно свързан с висок етичен стандарт, репутация и доверие, посочи  Хампарцумян.

„Основният продукт, който банките купуват и продават, е доверието. За съжаление, само когато има криза, това става ясно. Иначе- говорим за целенасочени, организирани усилия на много хора, с различни специалности, като например финанси, администрация,  информационни технологии и др.,“ заяви банкерът.

Като общество можем да бъде по-успешни като компенсираме повече недостатъците си  и по-малко изтъкваме предимствата си, коментира още  Хампарцумян.

Попитан как оценява тригодишното присъствие на Bulgaria On Air на медийния пазар, председателят на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България коментира, че „Bulgaria On Air e наистина впечатляваща телевизия от гледна точка

Още по темата

на нишата, която заема, и от  гледна точка на позицията, която успя да изгради с професионалните общности в България. И не на последно място- успешното партньорство с Bloomberg”.

Вижте интервюто от видео файла.