Брюксел 1

Как решенията на Брюксел променят всекидневието ни, как експерти, политици и граждани коментират новините от евроинституциите.

Събота, 17,30

Водещ:
Милена Милотинова

Кои бяха важните еврорешения за България?

Четирима евродепутати в края на мандата - в "Брюксел 1"
Публикувана: От:

Още по темата

 

Кои са най-важните, в това число и за България, решения по време на този мандат на ЕП и ЕК и какво остава за следващия мандат?

В седмицата на последната парламентарна сесия преди евроизборите в студиото в Страсбург говорим с четирима български евродепутати - от четирите най-големи политически семейства в Европа - Андрей Ковачев (ЕНП/ГЕРБ), Георги Пирински (С&Д/БСП), Илхан Кючук (АЛДЕ/ДПС), и Ангел Джамбазки (ЕКР/ВМРО). 

Трябва ли да се върви към компромис за пакета "Мобилност"? Ще има ли европейска агенция със седалище у нас? Кои са националните каузи, по които евродепутатите ни от различните партии бяха единни? Разговорът на Милена Милотинова с четиримата евродепутати за предаването "Брюксел 1" - вижте в следващото видео.

Харесайте ни във Facebook ТУК

Коментари ( 1 )
  • 1

    Velichkov Yavor

    21 апр 2019 | 08:57

    До 2030-та разграбената отвсякъде и разпадаща се кретено-масоно-милиционеро-мафиото-мутрено свинска *** ще остане един град смехономика, основно чуждестранни мултимилионни сателитни кретено-масонски компании, които изнасят печалбите си в чужбина и не плащат ДДС, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник/бойкочарник, до 3 години балончето от заеми, субсидии и еврофондове, от което се облажиха малцина и което създаде изкуствен ръст на хартия в икономиката от около 3% ще изпишика, до 2025-та малкия и средния бизнес на българите масово ще фалира, те няма как да може повече да издържат тази свинска тежест и безкрайни кражби и злоупотреби на върха и на дъното на държавата, както и да запълват всички дупки след тях, след десетина години пари за бюджет ще ги събирате на *** от техните поколения, бизнеси, дейности и предприятия работещи на светло в ромските махали, сиреч на *** от кура, както са основен електорат на всяка управляваща партия досега, така и ще са ви основна средна класа в бъдеще, особено важи за общините в провинцията. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!