„Резултат“ за Европейската купа по ски-алпийски дисциплини в Пампорово

Колко струва организацията на домакинствотo-вижте в неделя от 11 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.

25.01.2013 | 16:22
„Резултат“ за Европейската купа по ски-алпийски дисциплини в Пампорово
  • В неделя в спортното предаване "Резултат" ще видите елитa в алпийските ски при жените. За втора поредна година зимният ни курорт Пампорово бе домакин на Европейската купа по ски-алпийски дисциплини. Най-добрите състезателки на Стария континент премериха сили в два гигантски слалома, а България бе представена от водещите ни алпийки Мария Киркова и Александра Попова, като 16-годишната Сани бе и най- малката участничка в състезанието.
  • Пред екип на Bulgaria ON AIR президентът на Българска федерация ски - Цеко Минев, разкри че са били необходими над милион и половина лева за провеждането нa състезанието: "Много е трудно за държава като България, която не е от големите алпийски нации, да мечтаем за втори курорт, който да приема стартове от Световната купа,“ заяви Минев.
  • В предаването ще видите още как напрежението в борбата между  Симеон Щерев- Валентин Йорданов ескалира! Размяната на реплики между бившия национален селекционер в свободния стил и президентът на родната федерация продължи с пълна сила и тази седмица, когато Щерев обвини Йорданов, че затрива българската борба.
  • И още-следващата седмица мъжкият ни национален отбор по тенис ще изиграе първия си мач за годината за Davis cup. В тима ни след почти тригодишно прекъсване се завръща Тихомир Грозданов.
  • Тези и още теми от света на спорта гледайте в предаването "Резултат" с водещ Даниела Гълъбова в неделя от 11.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.