Money.bg - 6.6.2020 - пълен запис

08.06.2020 | 14:00 Редактор: Таня Харизанова

Ако сте от региона на Варна и ви вълнува какво се случва на пазара на имоти там, задължително гледайте предаването, за да видите интервюто на Мирослав Манолов, изпълнителен директор на „Явор“АД - една от водещите строително-инвестиционни компании в морската ни столица. Промениха ли се нагласите на купувачите? Как трябва да изглежда една добре направена модерна жилищна сграда? Повече по тези и още още важни въпроси, свързани с недвижимите имоти във Варна, гледайте в предаването Money.bg.

В предаването ви срещаме с най-голямата спедиторска компания в България, която придвижва над 120 000 пратки годишно и която оперира на 6 европейски пазара. Пред камерата на Money.bg регионалният директор на компанията - Мариела Беритова от "Гопет Транс", разказва за плановете на дружеството за още по-голям растеж навън и дори навлизане на утвърдени западноевропейски пазари.

Говорим и за финансовия успех в спорта. През последните години немалко от големите клубове изпаднаха във финансов колапс. Защо се стига до там и кои са успешните модели на финансиране в спорта? Разговаряме в студиото с експерта Нено Ненов.

В края на предаването говорим за една неудобна в икономиката тема – фалитите.