Ивет Горанова и Весела Лечева изнесоха мотивационна реч в Разлог

На събитието присъстваха над 80 деца, треньори и родители

10.07.2024 | 08:17 Редактор: Тодор Петров
Ивет Горанова и Весела Лечева изнесоха мотивационна реч в Разлог

Повече от 80 деца, треньори и родители бяха част от срещата на Весела Лечева и Ивет Горанова в Разлог, където двете големи български шампионки имаха мотивационна лекция. 

Олимпийската шампионка от Токио 2020 Горанова провежда лагер с каратисти от цялата страна, а Лечева, която е член на Комисия на МОК, председател на федерацията по стрелба и бивш министър на младежта и спорта, участва като специален гост.

"Весела Лечева помага на стрелбата, но и на много други спортове. Но най-важното е, че тя има впечатляваща кариера като състезател, което я прави незаменим лектор в нашия лагер", каза Ивет Горанова. 

"За вас е важно, че се учите от най-добрата – олимпийската шампионка Ивет Горанова. Тя ще ви покаже не само важни неща, специфични за вашия спорт, но ще ви даде пример и как да полагате усилия всеки ден да сте по-добри. Най-важното нещо и в живота, и в спорта е постоянството. Спортът ще ви научи и как да приемате загубите, качество, което отсъства у много хора днес. Но ще ви научи и как да продължавате напред след пораженията", каза Лечева пред младите спортисти.