Белчев: Провален сезон за ЦСКА, длъжници сме на феновете

"Армейците" ще направят всичко възможно, за да спечелят баража срещу ЦСКА 1948

30.05.2024 | 12:47 Редактор: Тодор Петров

"Третото място е провал за ЦСКА. Длъжници сме на феновете. Надяваме да ни подкрепят утре, както винаги са го правили. Ще направим всичко възможно с една победа утре да се отблагодарим на феновете за доверието. Ще направим така, че противникът да се съобразява изцяло с нас и да сме отборът, който контролира играта през целия мач. Нищо не се е променило от последния път спрямо моето бъдеще, имайте малко търпение", коментира треньорът на ЦСКА Стамен Белчев на брифинг преди двубоя за място в Лига на конференциите, който ще се играе утре от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски"..

"Армейците" завършиха на трето място в класирането, което ги прати на бараж срещу седмия ЦСКА 1948. Отборът на Белчев няма победа в последните пет мача във всички турнири.

Белчев е убеден, че играчите му ще подходят с максимална мотивация и концентрация, въпреки че някои от тях са с изтичащи договори и ще напуснат клуба след този мач.

"На момчетата се плаща за да са  полезни до последния ден, в който са в клуба. Не се съмнявам в техния професионализъм", каза Белчев.

Той вярва, че ЦСКА ще спечели в редовното време, но добави, че отборът е готов и за вариант продължения и дузпи.  

Снимка: Lap.bg