Томаш: Все още имам действащ договор с "Локо" и ще продължа да го изпълнявам

"Работил съм и продължавам да работя за "черно-бялата" кауза", написа старши треньорът

24.05.2024 | 16:53 Редактор: Искра Ангелова
Томаш: Все още имам действащ договор с

Александър Томаш излезе с официално обръщение към феновете на "Локомотив" (Пловдив), след като стана ясно, че след среща със собственика на клуба Христо Крушарски е решено той повече да не води отбора.

Ето какво написа специалистът:

Скъпи Локомотивци, фенове на любимата игра,

Честит празник на Славянската писменост и култура!

Искам да се обърна към Вас, за да внеса яснота около новината за раздялата ми с "Локо" (Пд), която на 23 май 2024 година се появи в медиите, а след това бе потвърдена чрез официално съобщение от клуба.

Няма да влизам в подробности около случилото се на срещата между мен и г-н Христо Крушарски. За мен това бе мъжки разговор, на който всеки изрази своето мнение и виждането за бъдещето на "Локомотив" (Пловдив). Всеки от нас има своята истина и може би гледа ситуацията от различен ъгъл и именно поради тази причина аз ще продължа да бъда докрай коректен и лоялен към вас, ръководството на клуба, играчите, ветераните на тима и институцията "Локомотив", и няма нито да се оправдавам, нито да опитвам да трупам дивиденти. Всичко, което съм направил в тези 25 месеца, в които съм на “Лаута”, съм го направил единствено и само в името на "Локомотив". Работил съм и продължавам да работя за "черно-бялата" кауза. Когато подписах моя договор преди повече от 2 години, обещах отдаденост и професионализъм. И ще спазя своето обещание.

Аз все още имам действащ договор с "Локомотив" (Пловдив) и ще продължа да го изпълнявам, докато не бъде прекратен.

С Уважение:

Александър Томаш". 

Какви са намеренията ви за 9 юни?

Ще си почивам.
74%
Заминавам на почивка.
14%
Ще празнувам личен повод.
12%
Общо 828 гласа