Десподов ласкае феновете на ПАОК: Такава подкрепа не съм виждал през живота си

"Борихме се много, имахме много трудности, стигнахме далеч в Европа", сподели българският национал

20.05.2024 | 14:29 Редактор: Искра Ангелова
Десподов ласкае феновете на ПАОК: Такава подкрепа не съм виждал през живота си

Българският национал Кирил Десподов изпраща невероятен сезон, а публиката в Солун буквално го боготвори. Той похвали феновете на ПАОК след спечелването на шампионата, като отбеляза, че никога не е изпитвал такава подкрепа в кариерата си.

Снощи крилото и съотборниците му победиха "Арис" с 2:1 на стадион "Клеантис Викелидис" и останаха с 3 точки пред преследвача АЕК, за да се окичат за четвърти път със званието национален първенец на Гърция.

"Чувствам се благословен, чувствам се щастлив, току-що спечелихме шампионата, заслужихме го. Борихме се много, имахме много трудности, стигнахме далеч в Европа и сега спечелихме титлата", каза Десподов пред камерите в Гърция.

"Лошите моменти изграждат твърди личности. След резултата с "Ламия" (б.а - 1:1 на 24 април) бяхме решени да спечелим следващите мачове, да покажем реакция. Благодаря на хората за подкрепата, не съм виждал подобно нещо през живота си и се надявам и догодина да е така", допълни той, цитиран от gol.bg.

Bеднага след победата, отборът на ПАОК пристигна на своя стадион "Тумба", където получи трофея, а феновете чакаха играчите, за да празнуват заедно. Специално беше появяването на Кирил Десподов , който се представи с песен на местната поп-звезда Триандафилу, а феновете полудяха при изпълнението на "Взимам те, за да ти кажа".

Десподов вкара 13 гола и подаде за още толкова във всички турнири с "черно-бялата" фланелка през сезона.

Снимка: БГНЕС