Костов: Аз поемем изцяло вината за загубата на "Левски"

Стъписахме се след първия гол, всяко попадение има своя психологически ефект, заяви треньорът

27.04.2024 | 19:28 Редактор: Толя Стоянова
Костов: Аз поемем изцяло вината за загубата на

След загубата с 1:3 от ЦСКА във Вечното дерби треньорът на "Левски" Николай Костов отново защити футболистите си. Той пое вината за загубата. Специалистът направи коментар и за евентуална негова оставка.

"Нямам претенции относно старанието на футболистите. Имахме план за мача и така се разви. Не искам да се оправдавам пред феновете, но бяхме по-активният отбор, а получихме гол. Играчите трябваше да реагират и получиха втори. Третия въобще няма да го коментирам, защото беше тактическа грешка от наша страна. Аз поемем изцяло вината за загубата", заяви Костов след мача.

"Стъписахме се след първия гол, всяко попадение има своя психологически ефект. Трябва да преживеем, да преглътнем тези неща", смята треньорът.

"Няма да разказвам какво се промени на полувремето в съблекалнята. След това заиграхме по малко по-динамичен начин, но 3:0 е голям резултат. А ние поехме по-големи рискове. Ако бяхме отбелязали втори гол, мачът можеше да се промени изцяло психологически. Оттам да търсим и трети гол и победа. Всичко се случва", добави той.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: Lap.bg