Балъков: Ако шампионатът се играе коректно, дори през бараж ще останем в efbet Лига

Първият мач на "железничарите" под негово ръководство ще е срещу "Хебър"

26.04.2024 | 15:14 Редактор: Елеонора Танева

Гостуване на "Хебър" ще е дебютът на Красимир Балъков начело на "Локомотив" (София). Мачът в Пазарджик е в неделя от 15:15 часа. Преди него столичани са на 14-а позиция с 28 точки, а хората на Любослав Пенев са 13-и с 30 пункта.

"Аз съм 3 дни тук. Това, което се случва и виждам, не мога да си обясня защо отборът е в това състояние. Момчетата са дисциплинирани, работят, искат, влагат се в тренировъчния процес. Не съм бил тук преди, за да знам, дали е било така и преди. И мен са ме махали от клубове, затова не гледам назад, а предпочитам да гледам напред и ако нещо не ми хареса, да опитам да го коригирам. След първия мач ще мога да ви кажа", заяви Балъков.

Той отсече, че няма какво да губи, поемайки намиращия се в труден момент тим.

"Какво можем да загубим, какво мога да загубя. Така или иначе отборът е с поредица от загуба. Освен да опитам да променя нещата и да дойде светлина в тунела, друго не може да се случи", заяви Костадинов.

Бившият национал е убеден в шансовете на железничарите за оставане в  efbet Лига: "Ако шампионатът се играе коректно, лоялно, без удари под кръста, за което знаем, че в България се случва, няма да имаме проблеми, дори през бараж, да останем в efbet Лига".

Снимка: lap.bg