"Левски" сложи край на негативната си серия, Сектор "Б" остана почти празен

"Сините" с минимален успех над "Берое"

20.04.2024 | 22:53 Редактор: Искра Ангелова

"Левски" сложи край на негативната си серия от 3 поредни загуби, след като пречупи бетониралия се "Берое" с 1:0 на "Герена" в среща от последния 30-ти кръг на редовния сезон на Първа лига. Гостите от Стара Загора завършиха мача с намален състав заради червен картон на Лучано Скуадроне в 82-ата минута.

В герой за "сините" се превърна резервата Асими Фадига, който заби единственото попадение в 76-ата минута. То дойде чак след 16-тия удар на домакините по посока на вратата на заралии. Така Фадига си направи и подарък за 27-ия си рожден ден, който празнува вчера, реализирайки втория си гол за отбора и негов първи в родната Първа лига.

Феновете на "сините" спазиха заканата си и Сектор "Б" на "Герена" остана почти празен, след като привържениците обявиха, че ще бойкотират срещата. На вратата на отбора пък отново се завърна Пламен Андреев, който замени Иван Андонов, пазил в предишните 2 срещи.

"Берое" пък отново не изненада, започвайки мача без нито един български футболист в стартовия си състав. За тях липсваше суперзвездата им Себастиян Вия, който е наказан.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg.