Милош Цветичанин и Никола Тодорович с убедителни победи на ринга на SENSHI

Тодорович се превръща във все по-голяма звезда на кикбокса

20.04.2024 | 21:39 Редактор: Искра Ангелова
Милош Цветичанин и Никола Тодорович с убедителни победи на ринга на SENSHI

Милош Цветичанин постигна нов успех на сцената на SENSHI и то отново след тоста усилия, хвърлени от него. Този път отпор даде Бубакар ел Бакури.

Първите два рунда отидоха справедливо в актива на сърбина, но във втория бе сериозно разклатен на няколко пъти от мароканеца и дори имаше риск да го нокаутира. Опитът на Милош все пак си каза думата и той намери начин, за да оцелее и да се добере до победата.

Цветичанин със сигурност се превръща в един от гладиаторите на SENSHI, защото на практика няма нито една лесна победа и въпреки това трудно се намира човек, който да го надиграе.

А Кристин Мустеаце несъмнено е един от кандидати за наградата "Боен дух" на SENSHI 21, защото не само прие битката с Никола Тодорович 24 преди галата, но и отказа да се предаде, въпреки трите нокдауна, в които бе изпратен в трите рунда, информира boec.bg.

Сърбинът видимо търсеше завършека в тази среща, но перфектният удар така и не влезе. Той все пак свали 18-годишния Мустеаце на три пъти, а при четвъртия Ернесто Хуст реши да се намеси и да обяви технически нокаут, тъй като от ъгъла на молдовеца нямаха намерение да хвърлят кърпата.

Тодорович се превръща във все по-голяма звезда на кикбокса с подобни доминантни битки и определено е един от любимците на публиката във Варна.