Луис Де Брито и Басо Пирес демонстрираха класа и грабнаха коланите на SENSHI

Хората в зала "Конгресна" бяха на крака

20.04.2024 | 21:23 Редактор: Искра Ангелова
Луис Де Брито и Басо Пирес демонстрираха класа и грабнаха коланите на SENSHI

Басо Пирес стигна до убедителна победа с единодушно съдийско решение над Стефан Дроняк, като зарадва публиката с атлетичните си изпълнения.

Разликата в класите бе видима през цялото време, защото от една страна имахме боец, който не просто търси шоуто, но и умееше да се защитава така, че рядко съперникът да намира тялото му.

Единственото може би, което липсваше днес на Пирес, бе силата, за да нокаутира Дроняк, тъй като канадецът пое почти всичките му удари стоически.

А Луис Де Брито спечели едновременно битката и сърцата на хората в зала "Конгресна", тъй като демонстрира неповторимата си харизма на и извън ринга.

Бразилецът може и да тежи внушителните 130 кг., но движението му подхожда на човек с двойно по-ниско тегло. Ендрит Емини трябваше да изпита това буквално на свой гръб, защото германецът бе свален в тейкдаун рано-рано, а веднъж, щом Де Брито застана във "фул маунт", той имаше възможност да използва теглото си и да заключи врата на Емини с лявата си ръка в отлична "гилотина", информира boec.bg.

Срещата приключи за по-малко от минута, а веднага след края ѝ Луис направи двойно салто, за да изправи цялата зала на крака. След срещата той дори се придвижваше трудно наоколо, защото всички искаха снимка с него.

Надяваме се само, че това момче ще се завърне отново на някоя от предстоящите гали на SENSHI.