fallback

72 000 зрители видяха класен гол на Меси за победата над "Спортинг"

"Интер" (Маями) се наложи с 3:2

14.04.2024 | 10:32 Автор: Елеонора Танева

Аржентинската суперзвезда Лионел Меси за пореден път доказа невероятната си класа, разписвайки се по ефектен начин за успеха на "Интер" (Маями) с 3:2 като гост над "Спортинг" (Канзас Сити) в първенството на американската Мейджър-лига.

Срещата се игра на стадион "Ероухед" в Мисури и беше третата най-посетена в историята на МЛС с 72 610 зрители. Голяма част от тях чисти любители на футбола и подкрепящи всяко хубаво отиграване, имаха късмета да видят как Лео Меси бележи за 2:1 във вратата на домакините в 51-ата минута.

Той получи топката Давид Руис, напредна към границата на наказателното поле и оттам с левия крак прехвърли майсторски вратаря Тимъти Мелия, за да влезе топката точно под гредата. Шпагатите на двама бранители изобщо не го затрудниха в това му изпълнение. За Лео Меси това е четвърти пореден мач с гол.

"Интер" (Маями) води в класирането на Източната конференция на Лигата с 15 точки и един гол по-добра голова разлика от "Ню Йорк Ред Булс", които също имат 15. "Калъмбъс Крю" е с 13 на 3-ото място.

Четете повече в gol.bg

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Спорт
fallback