Илиан Илиев: Използвахме проблеми в защитата на "Левски"

"Моряците" са изиграли мача както е било планирано, подчерта наставникът

14.04.2024 | 07:43 Редактор: Елеонора Танева
Илиан Илиев: Използвахме проблеми в защитата на

Наставникът на "Черно море" Илиан Илиев е доволен от гръмката победата с 3:1 над "Левски" на стадион "Тича".  Треньор №1 на България за 2023 година подчерта, че варненци са се възползвали от слабостите в защитата на "сините“.

"Искам да честитя на футболистите и на хората, които подкрепиха отбора. Тази победа е за нашия шофьор Неделчо, който има здравословни проблеми и се надяваме скоро пак да е с нас", започна коментара си Илиев.

"Колкото и да се критикува "Левски", отборът има добри футболисти, които могат винаги да ти създадат проблеми. Трябваше да изиграем умно мача и да мислим на терена, както и да им използваме проблеми в защитата. Успяхме и отбелязахме три гола. С тази победа ще имаме три домакинства, възстановяваме се и мислим за следващия мач“, продължи специалистът.

По думите на наставника футболистите са изиграли мача както е било планирано, включително и смените, което показва "зрялост в отбора". Илиев подчерта, че няма значение, дали футболистите на "Черно море" са втори или трети.

"Спечелихме много важен мач. Успяхме да държим горе-долу ниво през сезона. Имаме 4 загуби, при които се чувства недоволство у футболисти и фенове, което показва, че сме изградили манталитет. Работим, за да радваме хората“, завърши Илиев.

Четете повече в gol.bg

Снимка: lap.bg