Признание за Десподов: Едно от двете най-добри крила в Гърция

Коментарът е на Василис Борбокис

13.04.2024 | 15:26 Редактор: Елеонора Танева
Признание за Десподов: Едно от двете най-добри крила в Гърция

"ПАОК има късмет и нещастие да има двама играчи, които играят на една и съща позиция. Има най-добрите крила в Гърция. Живкович и Десподов са толкова добри и е жалко, че не могат да играят на друга позиция". Това заяви бившият гръцки футболист Василис Борбокис, който има два сезона в ПАОК между 2000-ата и 2002-а година.

На въпрос защо се е стигнало до поражението от "Брюж" с 0:1 и какво трябва да се прави в тима, за да бъдат елиминирани белгийците, той каза, че е трудно да обновяваш отбора на всеки три дни.

"Какъвто и състав да извадиш, трябва да има химия. Мисля, че като поведение ПАОК няма да се промени. Нямам представа дали хората в централната линия чувстват умора от последователните мачове. Но това ще бъде исторически мач и е важен всеки резултат, който ще им помогне да се класират. Надявам се и хората от Олимпиакос също да преминат в следващата фаза", допълни Борбокис, който за последно беше помощник-треньор на Панетоликос.

По отношение на битката за титлата в Гърция, той допълни: Разликите в точките са много близки. АЕК не изглеждаше убедителен в дербито с ПАОК, което завърши 2:2. Важно е, че съдийството се подобри и всеки рефер свири 50 на 50", завърши 55-годишният играч и с два мача в националния тим на Гърция. 

Четете повече в gol.bg

Снимка: БГНЕС