"Локо" (Сф) спря негативната си серия и победи "Берое"

Карлуш Франса вкара единственото попадение

09.04.2024 | 21:07 Редактор: Искра Ангелова

"Локомотив" (София) се върна към победите в първенството след четири поредни шампионатни поражения. В мач от 29-ия кръг в efbet Лига, който се изигра на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда", "железничарите" се наложи с минималното 1:0 над "Берое".

Бразилският нападател Карлуш Франса вкара единственото попадение в двубоя в 39-ата минута, като асистенцията бе на партньора му в локомотивската атака Улрих Кевин Маи.

Двубоят протече при игрово превъзходство на бандата латиноси от Стара Загора, но гостите така и не успяха да преодолеят вратаря Александър Любенов.

Футболистите на Данило Дончич успяха да отправят за целия мач 2 точни удара към вратата на "Берое", единият от които бе голов.

За "Локомотив" (София) това е 8-а победа за сезона, като отборът е на 13-ото място в класирането, на 2 точки от 11-ия и 12-ия - "Хебър" и "Славия". "Берое" регистрира 14-а загуба и втора поредна, като старозагорци са на 10-ата позиция с изоставане от 6 точки от 9-ия "Ботев" (Пловдив), информира "Фокус".

Снимка: Lap.bg.