ЦСКА към феновете: Не влизайте на "Армията", срещу "Левски" имаме най-силна нужда от вас

"Армейците" разпространиха видео от процеса по събаряне на стадиона

06.04.2024 | 18:50 Редактор: Тодор Петров

От футболния ЦСКА излязоха с информация за реконструкцията на стадиона и призив към феновете в навечерието на дербито срещу "Левски".

"Осъзнаваме, че интересът към реконструкцията на нашия дом е голям и хиляди фенове искат да разберат какво се случва отвътре. Молим ви, не се опитвайте да влизате на стадиона, където ремонтни дейности ще протичат и утре и безопасността ви не може да бъде гарантирана. Има специален достъп до стадиона и строг пропускателен режим, който не трябва да бъде нарушаван. Апелираме да не поставяте любопитството си над сигурността. Навременна информация ще бъде давана във всеки един етап от случващото се около стадиона", подчертаха от клуба.

"На първи април поставихме началото на етап „Демонтаж“ на ст. „Българска армия“. Десетки експерти от фирма „Ростер“ започнаха работа по обезопасяването и направиха първите стъпки по демонтиране на части от съоръжението. Днес ви запознаваме със свършеното през първата седмица, обяснено във видеото от координатора по безопасност на проекта - Николай Николов", посочват още от ЦСКА.

И се обърнаха към феновете си, че в утрешния ден ще ги очакват половин километър в посока центъра.

"В 14:45 ч. се изправяме срещу Вечния съперник и в момент на криза имаме най-силна нужда от вас! В деня на мача билети могат да се купят извънредно от касите на ст. “Българска армия” от 10:00 ч. до края на първото полувреме на дербито", завършват от клуба.