Ще се изправи ли Джошуа срещу Фюри? Еди Хърн: Ей Джей ще го нокаутира

"Тежката категория е една от най-трудните в света", призна бившият световен шампион

09.03.2024 | 03:17 Редактор: Искра Ангелова
Ще се изправи ли Джошуа срещу Фюри? Еди Хърн: Ей Джей ще го нокаутира

Бившият световен шампион Антъни Джошуа изпълни заканата си и нокаутира - Франсис Нгану. Но въпреки това британецът сподели, че вярва, че това е само началото за камерунеца, а не краят.

"Мислех, че това е нещо, което медиите трябва да загърбят. Но когато видях Нгану как се бие с Тайнсън Фюри, си помислих: "По дяволите, той може да се бие". Той е страхотен боец", заяви още Ей Джей след мача.

"Дали влизам в пика си? Необходимо ми е още малко. След 5 години всичко това ще бъде далечен спомен и няма да се бия повече. Тежката категория е една от най-трудните в света", подчерта бившият световен шампион.

Попитан за сблъсък с Тайсън Фюри, Антъни отговори: "Ако ме искат, могат да почукат на вратата ми, ще отворя и ще дам всичко от себе си".

А промоутърът му Еди Хърн казва, че няма по-добър боец на планетата от Джошуа. Той също така призова Циганския крал да обедини поясите срещу Олександър Усик, за да организира мач с бившия шампион.

"Няма човек, който да може да го победи Ей Джей. Най-голямата битка ще бъде, когато той се изправи срещу Фюри. Тайсън победи Усик - един от най-най-разрушителните нокаути, които съм виждал. Но все пак, ако Джошуа се изправи срещу него - ще го нокаутира", добави Хърн.

Снимка: БГНЕС