Ел Маестро след победата на ЦСКА: Под напрежение сме, Шопов си заслужи да е титуляр

"Очаквам два трудни мача", заяви треньорът на "червените"

03.03.2024 | 21:00 Редактор: Искра Ангелова
Ел Маестро след победата на ЦСКА: Под напрежение сме, Шопов си заслужи да е титуляр

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро беше доволен от резултата и играта на своя отбор с 3:0 над "Берое". "Армейците" се върнаха към победите в първенството, след като в предишния кръг отстъпиха с 0:1 на "Черно море".

"Много съм доволен от представянето на отбора и от резултата. Може би ако някой от нападателите ни Фернандо Каранга и Данило Асприля беше отбелязал, щеше да бъде перфектният ден, но наистина съм доволен. Не бих казал, че нещо им липсва. И двамата играха добре. Имаха добри ситуации. Днес просто вкараха други играчи. Като отбор се представихме много добре, което е най-важното", започна Нестор Ел Маестро.

Попитан дали ранното попадение е улеснило отбора му, специалистът каза: "Ние сме под напрежение, разбира се. Но в такива мачове с ранен гол нещата стават по-лесни, играчите ни добиват още повече самочувствие и така срещата влиза в нашия план".

За Станислав Шопов, който вкара два гола и подаде за трети, Ел Маестро говори: "Той заслужи шанса си да бъде титуляр. В други мачове не игра, защото беше контузен. След това останалите футболисти бяха здрави и на разположение. Но се представя много добре в тренировките и днес заслужено беше титуляр".

"Днес се върнахме към победите в първенството, продължихме за Купата. Надявам се да намираме все по-добро лице. Ние сме ЦСКА и така трябва да продължаваме. За Купата на България се паднахме с "Ботев" (Пловдив) на полуфинал. Очаквам два трудни мача, но също така и два много добри. Смятам, че ще има много добра атмосфера и с нетърпение чакаме първата среща на 10-и април", завърши старши треньорът на ЦСКА, цитиран от БТА.

Снимка: Lap.bg