Спалети наложи любопитна забрана на националите на Италия

Ще измисля една малка игра, за да ги разсейвам през нощта, каза селекционерът

25.02.2024 | 14:07 Редактор: Тодор Петров
Спалети наложи любопитна забрана на националите на Италия

Селекционерът на италианския национален отбор Лучано Спалети забрани на футболистите си да носят със себе си игрови конзоли.

"Някои играчи сигурно са вярвали, че Спалети лае, а не хапе, но грешаха и сега трябва да изясним някои неща. Отсега нататък те ще оставят PlayStation у дома и повече няма да го вземат със себе си. Ще измисля една малка игра, за да ги разсейвам през нощта. Ще идват при мен и ще им давам задачи вечер, ако денят им не е интересен", обясни специалистът.

"Защото в националния отбор трябва да си в правилната посока, да си концентриран и да не се самозалъгваш. Италианците търсят готин и отговорен екип, твърд и смел. Хората идват в националния отбор, за да спечелят Европейското първенство, а не да спечелят Call of Duty", каза Спалети пред италианските медии, предаде БГНЕС.

Националният отбор на Италия на Европейското първенство през 2024 г. ще срещне в групата си Испания, Хърватия и Албания. Италианците ще играят следващия си мач на 22 март. Отборът на Спалети ще срещне Венецуела в приятелски мач.

Снимка: БГНЕС