Кабаков ще свири реванша между "Карабах" и "Брага" в Лига Европа

Мачът е на 22 февруари

20.02.2024 | 14:54 Редактор: Искра Ангелова
Кабаков ще свири реванша между

Българска съдийска бригада начело с Георги Кабаков ще ръководи срещата-реванш от плейофния кръг на турнира Лига Европа между "Карабах" (Азербайджан) и португалския "Брага". Мачът е на 22 февруари (четвъртък) от 19:45 часа българско време на стадион "Тофик Бахрамов" в Баку.

Помощници на Кабаков ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков, които са категорична част от бригадата. Никола Попов ще бъде четвърти съдия. Българи са и реферите, които ще отговарят за видеоповторенията (ВАР). Главен ВАР-съдия е Ивайло Стоянов, а асистент-ВАР е Драгомир Драганов. Отличното им представяне до момента утвърди изцяло български състав на съдийския екип.

Съдийски наблюдател, който ще оценява арбитрите, е Петери Кари от Финландия. Делегат на УЕФА е Фреди Фюрст от Полша. Първата среща в Португалия завърши с изненадваща убедителна победа на азерите с 4:2, припомня gol.bg.

Още едно българско назначение има в турнира Лига Европа. Заместник-изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов ще бъде делегат на УЕФА за мача "Спортинг" (Лисабон) и "Йънг Бойс" (Швейцария).

Снимка: Lap.bg.