Четирима сърби ще се качат на ринга в SENSHI 20

31.01.2024 | 10:45 Редактор: Деси Николова
Четирима сърби ще се качат на ринга в SENSHI 20

Юбилейното издание на професионалната бойна галавечер SENSHI 20 ще представи на публиката очакваните силни сблъсъци с реномирани бойци от 17 държави. Силният международен състав гарантира разнообразие в битките и висок клас бойни умения, които ще направят събитието незабравимо.

Международната бойна галавечер SENSHI 20 ще се проведе на 24 февруари 2024 г. от 18:00 часа в Двореца на културата и спорта (ДКС) в гр. Варна. Билетите за юбилейното 20-о издание на бойния спектакъл вече са в продажба и феновете на бойните изкуства може да ги закупят от мрежата на Eventim.bg.

В бойната карта на събитието са включени четирима сърбски бойци, които ще излязат на ринга на SENSHI през февруари. С бойните си техники и завладяващ стил те ще предоставят на публиката изключително вълнуващи битки и много екшън на ринга.

Милош Цветичанин сътвори един от най-зрелищните нокаути в историята на SENSHI в мача си срещу мароканеца Абделила Азузи на предишното издание на бойното шоу SENSHI 19 през ноември 2023 г., като заслужено получи и специалната награда "Нокаут на вечерта". Цветичанин е двукратен носител на световната купа на WAKO през 2017 и 2019 г., както и шампион на Сърбия по кикбокс за 2018 г.

Никола Стосич също е сред най-талантливите сръбски бойци в момента и това ще бъде неговото второ участие в бойната верига. Стосич е световен шампион на WAKO Pro, победител на Golden Kickboxer в Сърбия и европейски шампион по шотокан карате. На миналото издание SENSHI 19 при дебютната си изява в България той победи французина Франджис Гома със съдийско решение.

Никола Тодорович е добре известен на родната публика, като досега има седем изяви на бойното шоу и пет зрелищни победи, както и участие на първата бойна галавечер SENSHI 1 през 20219 г. Той е световен шампион по кикбокс за аматьори (WAKO) за 2021 г. в стил К1, шампион на професионалната сръбска верига "Megdan", също така има много победи в национални и международни галавечери и турнири.

Уруш Нешкович, също боец от западната ни съседка, ще дебютира в организацията и със сигурност ще иска да покаже на какво е способен. Той e европейски шампион на WAKO от 2023 г., балкански шампион на WAKO от 2022, като има 2-ро място на световен шампионат за юноши на WAKO – 2022 г. и 2-ро място на WAKO Младежко европейско първенство K-1 в категория 63.5 кг през 2021 г.

Следете акаунтите на SENSHI в социалните мрежи Facebook и Instagram за повече информация относно предстоящото спортно събитие и бойците, които ще се изправят един срещу друг в епичните двубои.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг".