Юрген Клоп призна, че е шок заради контузията на Салах

Звездата на Египет напусна принудително терена по време на мача с Гана

19.01.2024 | 16:40 Редактор: Тодор Петров
Юрген Клоп призна, че е шок заради контузията на Салах

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп призна, че заради безупречното физическо състояние на Мохамед Салах проблемът от мача на националния тим на Египет срещу Гана на Купата на африканските нации е бил шок.

За шест сезона и половина от пристигането си на "Анфийлд" 31-годишният футболист е пропуснал само десет двубоя от Висшата лига, като един бе заради коронавирус и един заради сътресение.

Гледката на принудителното напускате на терена от страна на Салах в края на първото полувреме при равенството 2:2 между Египет и Гана предизвика тревога в лагерите на родината му и на "Ливърпул".

"Това бе истински шок. Той е почувствал болка, а знаем колко рядко той се нуждае от принудителна смята, така че определено има нещо. В момента нямам повече информация. Говорих с Мохамед Салах снощи. Правят се допълнителни изследвания и тогава ще знаем повече", каза германският специалист, цитиран от gol.bg.

Юрген Клоп добави, че очаква допълнителни подробности преди "Ливърпул" да реши дали да изпрати медицински екип в Кот д'Ивоар.

Снимка: БГНЕС