Анди Мъри от Австралия: Възможно е това да е последният ми мач тук

Бившият номер 1 заговори за спиране с тениса

15.01.2024 | 15:48 Редактор: Вяра Димова
Анди Мъри от Австралия: Възможно е това да е последният ми мач тук

Бившият номер 1 в света Анди Мъри намекна, че е все по-близо до прекратяване на своята кариера след загубата си от аржентинеца Томас Ечевери в първия кръг на Откритото първенство на Австралия. Петкратният финалист в Мелбърн не успя да се противопостави на 30-ия поставен в схемата и загуби с 4:6, 2:6, 2:6, като по този начин той има две поражения в двата си мача от началото на годината.

"Определено е възможно това да е бил последният ми мач тук. Докато играеш, се концентрираш върху всяка отделна точка, но после си на една точка от загубата си казваш: "Не мога да повярвам, че всички свърши толкова бързо", допълни шотландецът.

"Представих се слабо, не показах нищо. Публиката бе невероятна, опитваха се да ме вдигнат, да ме подкрепят. Не знам защо се получи така, защото се чувствах добре преди мача. Играх доста добре в Бризбейн, тренирах добре в последните десет дни. Беше странно", каза още Мъри, който в Бризбейн загуби от Григор Димитров в първия кръг, пише gol.bg.

"Все още не съм взел категорично решение кога ще се откажа. Трябва да помисля върху това и да реша кога точно ще бъде", добави носителят на три титли от Големия шлем.

Снимка: БГНЕС