Валери Божинов: Исках да помогна на "Левски" да се развива, но никой не ме чу

Имаме добри отношения с треньора, Боримиров, Сираков, подчерта бившият футболист на "сините"

27.12.2023 | 21:04 Редактор: Вяра Димова
Валери Божинов: Исках да помогна на

Бившият футболист на "Левски" Валери Божинов заяви, че много иска да помогне на "сините", но докато е бил на "Герена", но "явно никой не го е слушал".

"Като човек, който обича "Левски", публиката… искам много да помогна на този клуб, за развитието му. Да започне да прилича на клуб, да има успехи и да се развива. Не крия, че имаме добри отношения с треньора, Боримиров, Сираков. Имам визия, опитах се, без да се мешам, да помогна на отбора и клуба да се развиват в добра посока. Имам много силна връзка със съблекалнята и футболистите по простата причина. Допреди няколко години бях в тази съблекалня", подчерта бившият футболист на "сините" в подкаста "Код Спорт".

"Знам как да вляза под кожата на тези футболисти, да комуникирам с тях и мога да кажа, че докато бях на стаж, имах много силна връзка с момчетата. Комуникирах с тях без да имам някакъв интерес. Исках просто да помогна да продължи ентусиазмът, да има успехи и победи - по мой си начин, без да влияя и да казвам кое как да стане, чисто тактически начин. Явно не бях слушан, не можаха да ме разберат", каза Божинов.

Снимка: Lap.bg