"Берое" не успя да пречупи 10-има от "Етър" под Аязмото

Това е последният мач за футболната есен

11.12.2023 | 20:16 Редактор: Искра Ангелова

"Берое" и "Етър" завършиха 0:0 в последен мач за футболната есен, игран в Стара Загора.

"Берое" започна по-добре двубоя. В 11-ата минута Енцо Ойос отправи изстрел от фал, при който Мариян Иванов отклони топката, но нито един играч на "Берое" не успя да се възползва от разбъркването и се стигна до корнер. След изпълнението на ъгловия удар Вини Трибуле отправи шут към вратата на "Етър", но защитниците на "виолетовите" изчистиха топката.

В 22-ата "болярите" минута Крум Стоянов центрира към Мариян Иванов, който пък опита акробатичен изстрел със задна ножица, а топката мина високо над напречната греда.

В 37-ата минута Шано Букхолда подаде към Мартин Моран, който вкара топката във вратата на Ачинели, но попадението не бе зачетено заради засада.

В 42-ата минута след центриране на Политино, Годой отправи акробатичен удар, но Мартин Величков успя с една ръка да отклони топката в корнер.

В началото на втората част феновете на "Берое" и "Етър" се обединиха и запалиха факли, което обаче наложи спирането на играта за около десетина минути. В 70-ата минута Родриго Ачинели умно излезе напред, за да не позволи на Крум Стоянов, който бе изведен сам срещу него, да отправи удар.

Четете цялата статия в gol.bg.

Снимка: Lap.bg.