Удар за ЦСКА преди мача с "Лудогорец"? Бусато под въпрос за двубоя

Стражът бе изнесен на носилка на мача срещу "Славия"

08.12.2023 | 23:00 Редактор: Искра Ангелова
Удар за ЦСКА преди мача с

ЦСКА започна вчера подготовка за последния си есенен мач срещу "Лудогорец". Новината, която се чакаше от сутрешната тренировка с най-голям интерес, бе свързана със състоянието на вратаря Густаво Бусато, който бе заменен принудително при победата с 1:0 за Купата срещу "Славия".

Както е известно, стражът бе изнесен на носилка след тежък сблъсък с Тони Тасев. Бразилецът продължава да изпитва силни болки, а зоната, където е получил удар, е насинена. Той не се готви пълноценно, а на облекчен режим, пише "Тема спорт". На "Армията" обаче все още се надяват, че ще бъде готов да дербито с "Лудогорец" в неделя, като бразилецът преминава и специални процедури с лекарския щаб и кондиционния треньор Боян Стаматович.

Както вече съобщихме, снимките, които бяха направени на вратаря, показаха, че той няма счупване или разкъсване, а само натъртване и мускулен проблем. Болките са в задната част на бедрото.

Досега през сезона Бусато не е пропуснал нито минута в шампионата, а резервата му Евтимов получи шанс за изява единствено срещу "Черноморец Балчик в първия кръг за купата, както и в края на срещата със Славия във вторник, когато се появи от пейката.

Снимка: Lap.bg.