ЦСКА обяви грандиозно шоу на "Българска армия", но предупреди феновете

Няма да бъдат пускани допълнителни билети за мача с "Лудогорец" в неделя

08.12.2023 | 11:27 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА обяви грандиозно шоу на

ЦСКА излезе с важна информация за мача с "Лудогорец" в неделя. 

"Капацитетът на стадиона ще е абсолютно запълнен. Предвид състоянието на съоръжението, няма как да бъде пусната в продажба допълнителна партида, защото рискът за присъстващите е прекалено голям. В тази връзка, пропускателният режим ще бъде строг и няма да бъдат допуснати хора без валиден билет. Молим ви, нека проявим разум и не рискуваме здравето и сигурността на десетки хиляди наши събратя", подчертават от ЦСКА. 

Програмата преди мача ще започне в 17:00 ч. Специални гости ще се погрижат за настроението на всички фенове. Военният оркестър на Съвместното командване на специалните операции ще открие програмата, децата от агитката "Малките армейци" ще разпеят публиката с най-новата фен песен, а кулминацията ще бъде Йорданка Христова, която ще изпълни химна на ЦСКА "Сърца червени". 

"На полувремето легендарният бай Добри е подготвил лично специална изненада за феновете, а най-бързите ще може да се включат в нашата игра на терена. Първите 10, записали се на press@cska.bg, ще имат възможност да демонстрират футболни умения за точност. Моля, оставете имена и телефон за връзка", пишат още от ЦСКА.

След края на мача навлизането на публика на терена няма да бъде възможно, подчертават "армейците".

"Много елементи от собствеността на стадиона ще достигнат до феновете под формата на сувенири, които ще бъдат пуснати в продажба или на търг скоро след последния исторически мач на стадион "Българска армия". Предстои ни нещо историческо. Нека го запомним дълго само с положителни емоции", завършва призивът на ЦСКА.

Снимка: ЦСКА