Роналдо с два гола за историята при разгром на "Ал Насър"

Португалецът вкара с прехвърлящ удар от около 35 метра

25.11.2023 | 10:00 Редактор: Искра Ангелова
Роналдо с два гола за историята при разгром на

Кристиано Роналдо вкара с прехвърлящ удар от около 35 метра като част от поредното голово шоу, което изнесе в първенството на Саудитска Арабия по футбол.

В среща от 14-ия кръг Роналдо вкара два бързи гола през второто полувреме, за да помогне на своя тим "Ал Насър" за успеха с 3:0 над "Ал Окход".

Сами Ал Наджи даде преднина на "Ал Насър" още в 13-ата минута. В 80-ата минута звездата на Португалия овладя на гърди една загубена топка и перфектно я вкара от дистанция от близо 35-36 метра. Вратата беше празна, след като противниковият вратар Пауло Витор се впусна да изчисти първоначалната опасност, информира gol.bg.

Три минути по-рано Роналдо беше удвоил аванса на своя тим. Попадението за 2:0 не беше по-малко атрактивно. 38-годишният Роналдо завърши от малък ъгъл фино докосване, за да омекоти падаща топка.

С новите си два гола Кристиано Роналдо има вече 15 в Саудитската лига с 5 повече от сърбина Александър Митрович, който играе за лидера в първенството "Ал Хилал". "Ал Хилал" води с една точка пред тима на Роналдо, има 35, но и среща по-малко.

Снимка: БГНЕС