ЦСКА остана без капитана си заради реплика към съдията

Амос Юга ще пропусне домакинството с "Етър"

13.11.2023 | 12:15 Редактор: Искра Ангелова
ЦСКА остана без капитана си заради реплика към съдията

Капитанът на ЦСКА Амос Юга няма да бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за предстоящото след паузата за националните отбори домакинство на "Етър". Двубоят е на 215 ноември, събота, от 17:30 часа.

Халфът получи петия си жълт картон от началото на сезона вчера в "Коматево" при изключително дискусионна ситуация. Главният съдия Радослав Гидженов първо предупреди Асприля за разкарване на топката, което предизвика гнева на червения лагер, тъй като през първата част идентично положение с Алекс Колев бе подминато безнаказано. Юга обясни на висок тон това, но само за да получи и той жълт картон и да бъде наказан за един мач.

Малко преди тази ситуация армейците имаха сериозни претенции към рефера и за изгонването на десния бек на Крумовград Джеферсон Маняро. Той вече имаше официално предупреждение, когато фаулира с шпагат откъсващия се по лявото крило Вион, припомня gol.bg.

Гидженов обаче не му вдигна втори жълт картон, а за сметка на това изтича до скамейката на ЦСКА и вписа в тефтера си треньора Нестор Ел Маестро за невъздържана реакция.

Снимка: Lap.bg.