Моуриньо сломен след загубата в Прага, Ерик тен Хаг скоро изхвърча от "Юнайтед"

Играхме ужасно, призна португалският специалист

10.11.2023 | 14:10 Редактор: Тодор Петров
Моуриньо сломен след загубата в Прага, Ерик тен Хаг скоро изхвърча от

Треньорът на "Рома" Жозе Моуриньо призна превъзходството на съперника при поражението от "Славия" (Прага) с 0:2 в мача от 4-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

"Славия" наистина заслужаваше победата, а ние поражението. Играхме ужасно, само един играч на "Рома" беше на ниво и това е Бове. "Славия" игра по същия начин, както и в Рим. Подготвяхме се да играем този мач със Залевски на фланга и Ел Шаарауи като нападател, но това не е причината за нашето поражение", каза Моуриньо, цитиран от пресслужбата на УЕФА.

И една любопитна препратка: Ерик тен Хаг може да бъде уволнен от Манчестър Юнайтед, на същата дата, на която клубът се е разделил с Жозе Моуриньо, изчислява вестник "Сън".

Три загуби в 4 мача от Шампионската лига и 5 поражения в 11 срещи от първенството на Англия е баланс, с който нито един наставник не може да се гордее, още по-малко, когато е начело на "Червените дяволи".  

Тази събота "Ман Юнайтед" задължително трябва да спечели срещу "Лутън" последния си двубой преди паузата за националните отбори.

Снимка: БГНЕС