"Славия" се разделя с титулярния си вратар?

Все още не е ясно дали от "Овча Купел" ще потърсят заместник на Светослав Вуцов

10.11.2023 | 10:07 Редактор: Искра Ангелова

"Славия" може да се раздели с титулярния си вратар Светослав Вуцов по време на зимната пауза в шампионата. Засега 21-годишният страж отказва да преподпише с "белите", като към момента по-голяма е вероятността това така и да не се случи.

Договорът му е до лятото и от януари той може да преговаря свободно и да парафира предварителни споразумения с други клубове, към които да се присъедини като свободен агент след края на сезона. Интерес към Вуцов не липсва както от чужбина, така и от България и почти сигурно ще бъде продаден през зимата, за да може клубът да вземе пари за него, ако все пак не склони да поднови контракта си.

Все още не е ясно дали от "Овча Купел" ще потърсят заместник на Вуцов или ще разчитат на Николай Кръстев като титулярен избор и на ветерана Георги Петков за втора опция под рамката, пояснява gol.bg.

По време на паузата за националните отбори не се очакват играчи на проби. Затова е планирана контрола с "Марек", като в нея Загорчич ще види качествата на последното ново попълнение Куентин Зеедорф, който е ляв краен защитник и племенник на легендата Кларънс Зеедорф. Той не е играл от пролетта на 2022 година и е изостанал сериозно с подготовката си.

Снимка: Lap.bg.