"Черно море" се наложи над "Арда" и се върна на върха

Васил Панайотов отбеляза единствения гол в мача

07.11.2023 | 17:22 Редактор: Искра Ангелова

"Черно море" победи с 1:0 "Арда" в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Васил Панайотов отбеляза единствения гол в мача в 81-ата минута. С успеха "моряците" излязоха на първо място във временното класиране, като имат по 35 точки с ЦСКА.

Още в 3-ата минута Атанас Илиев стреля опасно от пряк свободен удар, вратарят Анатолий Господинов не успя да улови топката и тя се отби в гърдите му, но след това бе изчистена. Малко след това домакините имаха нова възможност. Илия Юруков сбърка при изнасянето на топката, Атанас Илиев намери Алекс Фернандес, който стреля на два пъти, но единия път топката се отби в играч на "Арда", а втория - мина над вратата.

В 29-ата минута Алекс Фернандес стреля от ъгъла на наказателното поле отдясно, но топката попадна в ръцете на вратаря Анатолий Господинов.

В 36-ата минута Иван Коконов от гостите стреля опасно от дистанция, топката рикошира в играч на домакините премина опасно близо до вратата на "Черно море". Малко след това Алекс Фернандес стреля отново опасно по диагонал отдясно, но вратарят Анатолий Господинов показа класа и успя да избие топката.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg.