Илиан Илиев: Понякога футболисти не играят добре, но след мача са на друго мнение

"Мачовете за Купата нямат нищо общо с тези за първенството", каза треньорът на "Черно море"

31.10.2023 | 22:33 Редактор: Искра Ангелова
Илиан Илиев: Понякога футболисти не играят добре, но след мача са на друго мнение

Треньорът на лидера във футболния елит "Черно море" и нов национален селекционер на България Илиан Илиев говори след отпадането от втородивизионния "Литекс" в 1/16-финалите на турнира за купата. В Ловеч варненци паднаха 0:1.

"Съжалявам и се извинявам за това отпадане. Мачовете за Купата нямат нищо общо с тези за първенството. Мисля, че днес загубихме повечето единоборства и това показва, че съперниците са били по-активни. С нужното уважение към тях мисля, че причината е, че ние не бяхме на ниво. Някои момчета, които не играят редовно, а имат претенции, днес трябваше да покажат повече желание. За мен, не бяхме готови да отговорим на това, което предложиха домакините. Не трябва да допускаме тези неща да се случват. Тези, които не показаха това, което могат, няма и да играят. Имали сме случаи, в които дадени футболисти не са се представили добре, а след мача казват друго", коментира Илиев, цитиран от "24 часа".

Попитан за очакваното му назначение за селекционер на националния отбор на България, Илиев каза, че след такава среща трудно би могъл да говори за други неща освен за мача.

Днес той ще бъде назначен за заместник на Младен Кърстаич, а до края на сезона остава начело и на "Черно море".

Снимка: Lap.bg.