Борисов откри новата трибуна на стадион "Локомотив" в Пловдив

"Ще стане едно прекрасно съоръжение", каза лидерът на ГЕРБ

02.10.2023 | 14:30 Редактор: Тодор Петров
Борисов откри новата трибуна на стадион

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че стадион "Локомотив" в Пловдив ще стане прекрасно съоръжение. Той присъства на официалното откриване на Южната трибуна на стадиона, която вече получи АКТ 16 и разрешение за ползване. Борисов изрази увереност, че от "Локомотив" (Пловдив) могат да гледат с оптимизъм към бъдещето.

Новата трибуна на спортния комплекс бе открита с водосвет, а на церемонията присъстваха областният управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев, Костадин Язов, който отговаря за строителството на съоръжението от страна на Община Пловдив, Живко Желев – управител на фирмата-строител на стадиона, легендата на клуба Христо Бонев и бившият изпълнителен директор на футболния клуб Атанас Узунов. 

На събитието бе и един от двамата собственици на "Локомотив" - Адам Сотков.

"Ще стане едно прекрасно съоръжение. Едновременно с тази трибуна сме обещали да се направи и паркингът, за да стане едно хубаво комлексче", каза още лидерът на ГЕРБ.

Южната трибуна на стадион "Локомотив" ще бъде използвана за първи път още днес в мача от 12-ия кръг на футболната Първа лига между отборите на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София, като на нея е обособен и секторът за гостуващи привърженици. Срещата между двата тима започва в 20:00 часа.

Четете повече в gol.bg

Снимка: БГНЕС