Ел Местро зачеркна двама играчи, дилема в ЦСКА преди "Локо" (Сф)

Станислав Шопов и Жираир Шагоян вече почти не играят за "армейците"

27.09.2023 | 09:12 Редактор: Тодор Петров
Ел Местро зачеркна двама играчи, дилема в ЦСКА преди

Двама от футболистите на ЦСКА, които имаха доста по-голяма роля в състава на Саша Илич през миналия сезон, сякаш са позагубили доверието на Нестор Ел Маестро и не се очертава скоро да бъдат важни фигури в тима. Става дума за привлечените през миналото лято Станислав Шопов и Жираир Шагоян.

Младежкият ни национал е записал едва 8 минути в последните 4 срещи на "червените" – в края на гостуването на "Берое", а остана неизползвана резерва срещу "Черно море", ЦСКА 1948 и "Ботев" (Пд). Арменецът пък бе титуляр при равенството 1:1 срещу варненци, но игра само 2 минути в Стара Загора и също изгледа от пейката последните два мача на "армейците", пише "Тема спорт".

Междувременно, треньорът на ЦСКА има една въпросителна преди утрешното домакинство на "Локомотив" (София) от междинния 11-и кръг на Първа лига. Той трябва да реши на кого да заложи отляво на защитата. След този мач "армейците" гостуват на лидера във временното класиране "Локо" (Пд), а после идва и вечно дерби с "Левски". 

Твърде вероятно е Нестор Ел Маестро да съхрани Вион за тези мачове и да го извади от титулярите за утрешния двубой. В ядрото на ариергарда пък на мястото на контузения Браян Кордоба ще започне Мено Кох. 

Снимка: Lap.bg