Десподов: Оставяме си сърцето и душата на терена, изключително щастлив съм от трансфера си

"Ще направим всичко възможно да победим", заяви капитанът на националния отбор

06.09.2023 | 20:02 Редактор: Искра Ангелова
Десподов: Оставяме си сърцето и душата на терена, изключително щастлив съм от трансфера си

Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов увери, че има вълнение във футболистите преди двубоя на тима срещу Иран на стадион "Христо Ботев". Футболистът на ПАОК заяви, че Пловдив заслужава представителния тим на страната да играе в града.

"В предния мач бяхме много близо да победим и то тима на Сърбия, знаете какъв е този отбор. Оставяме си сърцето и душата си на терена и това ще бъде и в бъдеще така, защото мисля, че играчите, които треньорът селектира, искат да защитят фланелката и да радваме феновете. Ще направим всичко възможно да победим. Искаме го и ние, желаем да зарадваме всички тези фенове. Утре, доколкото разбрах, ще има доста хора на стадиона. Ние сме изключително щастливи и ще направим всичко възможно да ги зарадваме", заяви Десподов и отговори на въпрос за трансфера си в гръцкия гранд ПАОК.

"Изключително щастлив съм от този трансфер и съм дори още по-мотивиран след трансфера не само за ПАОК, но и за тук", коментира капитанът на България, цитиран от gol.bg.

"Има вълнение във всички нас, защото мисля, че Пловдив заслужава това нещо. Пловдив е изключително футболен град и хората тук умират за футбол. Доста съм ентусиазиран и съм сигурен, че ще направим всичко възможно да ги зарадваме. Вижте какви условия има, какъв красив стадион направиха "Ботев" (Пловдив), "Локо" (Пловдив) също си строят красив стадион в момента. Тези хора тук влагат много, градът е много футболен, така че тези хора заслужават това нещо", каза още Кирил Десподов.

Снимка: Lap.bg.