ЦСКА продава Иван Турицов? Чуждестранни клубове го искат

"Червените" привличат нови попълнения до дни

24.08.2023 | 08:33 Редактор: Вяра Димова
ЦСКА продава Иван Турицов? Чуждестранни клубове го искат

Иван Турицов може да бъде трансфериран в следващите дни. Доскорошният капитан на "червените" загуби статута си на основна фигура в състава, след като лентата му бе отнета и влезе в конфликт с фенове. Това стана след първия мач със "Сепси", загубен с 0:2 на "Армията".

Преди това негов пропуск от дузпа лиши ЦСКА от спечелването на шампионската титла през миналия сезон. Интерес към Турицов има от клубове от Турция, Австрия и Русия, но конкретна оферта в офисите на "Българска армия" не е получена.

24-годишният плевенчанин бе наложен в състава на "червените" от Любослав Пенев точно след приключването на първия престой на Нестор Ел Маестро начело на отбора. Преди година той бе пред трансфер в Швейцария, но до сделка не се стигна, пише "Тема Спорт".

ЦСКА ползва като десен бек и Тибо Вион. На тази позиция Нестор Ел Маестро разполага и с Асен Дончев, който започна като титуляр при гостуването на "Хебър" от първия кръг на първенството, но все още не е готов за основен състезател. Сигурно е, че "червените" ще привлекат нови попълнения в следващите дни, но е възможно да се стигне и до раздяла с някой от състезателите.

Снимка: lap.bg