С гол от дузпа на Чочев ЦСКА 1948 изтръгна победата срещу "Етър"

Тимът от Бистрица се изкачи до петото място в класирането

21.08.2023 | 22:34 Редактор: Вяра Димова
С гол от дузпа на Чочев ЦСКА 1948 изтръгна победата срещу

ЦСКА 1948 победи "Етър" с минималното 1:0 у дома в последен мач от шестия кръг на Първа лига. На стадиона в Бистрица "червените" стигнаха до трите точки срещу новаците в дебюта на новия старши треньор Николай Панайотов.

Единственото попадение в срещата падна след точно половин час игра и бе реализирано от Ивайло Чочев. Завърналият се в миналия кръг български национал не сбърка от бялата точка. До края на двубоя гостите от Велико Търново така и не съумяха да отвърнат на предизвикателството и загуби за четвърти път от пет изиграни мача след завръщането си в елита.

Домакините от своя страна спряха негативна серия и записаха третия си успех от началото на кампанията, като заемат петата позиция с актив от 10 точки, пише БГНЕС. Те зарадваха новия си наставник Николай Панайотов, който дебютира начело на тима след уволнението на Атанас Рибарски след поражението от новака Крумовград миналия понеделник. Етър е на дъното с един-единствен пункт, който бе спечелен при домакинското равенство с "Берое".

В следващия кръг "болярите" приемат друг закъсал отбор - "Ботев" (Пд), а ЦСКА 1948 гостува на "Славия". 

Снимка: lap.bg