Неймар: Кристиано Роналдо е в началото на всичко случващо се в Саудитска Арабия

Да играеш срещу топ футболисти в другите клубове те мотивира да си още по-добър, сподели бразилецът

17.08.2023 | 12:32 Редактор: Тодор Петров
Неймар: Кристиано Роналдо е в началото на всичко случващо се в Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо е с основна заслуга за трансформацията на Про лигата в Саудитска Арабия, смята бразилската звезда Неймар, който направи трансфер в местния "Ал Хилал".

"Вярвам, че Кристиано Роналдо е в началото на всичко това. Днес виждаме как първенството расте с всеки ден", каза бразилецът.

Трансферите в Саудитска Арабия през това лято включват носителя на "Златната топка" Карим Бензема от "Реал", капитана на "Ливърпул" Джордан Хендерсън и Рияд Марез от "Манчестър Сити".

"Развълнуван съм и мисля, че да играеш срещу топ футболисти в другите клубове те мотивира да си още по-добър. Така е като играеш срещу Роналдо, Бензема, Фирмино. Вълнувам се да пиша нова история и да преследвам нови цели с клуба и съотборниците ми - като печеля много трофеи", сподели Неймар.

"Ал Хилал" подписа договор за една година с португалския треньор Жорже Жезуш, както и с бившия капитан на "Уулвърхямптън" Рубен Невеш, сърбина Сергей Милинкович-Савич, сенегалския защитник Калиду Кулибали, както и с бразилския нападател Малком.

Четете повече футболни новини в gol.bg

Снимка: БГНЕС